Atsinaujiname !

Gerbiami Kolegos, Asociacijos nariai,

Mūsų tinklalapis www.socped.lt padarė šiokią tokią priverstinę pauzę, nes jį užpuolė virusai. Problemas sprendėme ir tikimės, kad mums tai pavyko. Tai tikrai nereiškia, kad mūsų darbai, iššūkiai sustojo, netgi priešingai- idėjų turime, esame pasiruošę jas įgyvendinti. Tikimės, kad trečiuosius veiklos metus skaičiuojanti asociacija ir toliau džiugins Jus visus ne tik šiuo internetiniu puslapiu, tačiau ir kitomis veiklomis, kuriose galėsite dalyvauti.

Labai džiaugiamės, kad vis dar esame labai reikalingi Jus konsultuojant, atsakant į aktualius klausimus. Šiuo metu labai daug dėmesio skiriame naujos biudžetinių įstaigų darbo apmokėjimo tvarkos analizei, pareigybių rengimui, lygių priskyrimui, manome, kad greitu laiku galbūt padėsime išspręsti ir šiuos klausimus.

Aktyviai dalyvavome susitikimuose dėl ugdymo įstaigų vadovų kadencijų skyrimo. Esame kartu su 12 kitų asociacijų pasirašę kreipimąsi, kad ši direktyva nebūtų priimta jos pirminiame variante. Teko susitikti su Kauno ikimokyklinių įstaigų vadovų grupe kartu su Seimo nare Aušra Papirtiene, kur diskutavome, kokie pliusai ir kokie minusai laukia švietimo įstaigų vadovų, nustačius jų kadencijas.

Užmezgėme glaudžius ryšius su www.pedagogas.lt platformos kūrėjais VŠĮ „Gyvenimo universitetas LT“ ir tikimės, kad jų dėka galėsime pasiūlyti ne tik naujus seminarus, patogiu nuotoliniu būdu, bet ir lektoriavimo galimybes asociacijos nariams. Labai tikimės, kad galėsite mums padėti rašydami, kokių labiausiai seminarų reikia, kokios specialybės žmonėms ir kokių temų.

Ir pasitinkant nuostabų ir šiltą žadamą pavasarį, aš labai linkiu visiems kuo daugiau pozityvo, gero jausmo išdalijamo kitiems. To gyvenimo džiugesio ir tikėjimo, kad viskas atgimsta ir kiekviena nauja diena- šviesios emocijos diena.

Asociacijos direktorė

Saulė Šerėnienė